Naše usluge

Proizvodnja gipsanih elemenata je umetnost koju mi veoma dobro poznajemo. Sa nama, možete biti sigurni da će vaš prostor dobiti vrhunski tretman i izgledati spektakularno sa gipsanim detaljima.

Gipsane lajsne - Lajsne za naglašavanje

Gipsane lajsne su idealan način da istaknete arhitektonske detalje i dodate dozu elegancije. Postavite ih duž ivica plafona, zidova ili oko vrata i prozora kako biste prostoru dali fini završni izgled.

Rozetne kao centralna tačka

Gipsane rozetne su sjajan način da plafon postane centralna tačka vašeg prostora. Odaberite rozetu sa detaljnim dezenom i postavite je na središnje mesto, a zatim oko nje dodajte osvetljenje ili viseće lustere kako biste istakli njen šarm.

Stubovi za grandiozan izgled

Gipsani stubovi mogu dodati dozu raskoši i grandioznosti prostoru. Postavite ih duž hodnika, na ulazima ili kao deo dekorativnog elementa u velikim prostorima. Ovi stubovi će stvoriti prefinjen izgled i dati prostoru elegantan pečat.

Ornamenti za detaljno ukrašavanje

Gipsani ornamenti su izuzetno dekorativni i mogu se koristiti na različite načine. Postavite ih na zidove, plafone ili kao deo nameštaja kako biste dodali jedinstvene detalje. Možete koristiti i kombinaciju različitih oblika i veličina za još veću vizuelnu privlačnost.

Dekorativni ramovi od gipsanih lajsni za zidove

Dekorativni ramovi od gipsanih lajsni za zidove su iznenađujući detalji koji mogu uneti dodatnu eleganciju u prostor. Zamena standardnih ramova gipsanim varijantama će dodati sofisticirani dodir i stvoriti koheziju sa ostalim gipsanim elementima u prostoru.

Raveta i fasadne lajsne

Takođe nudimo i prodaju velikog asortimana rasvete i fasadnih lajsni.

Pitajte, mi odgovaramo

Pogledajte neka od najčešćih pitanja koja postavljaju naši klijenti. Ukoliko ne možete da nađete odgovarajući odgovor slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Da naravno, gipsani elementi mogu se prilagoditi prema željama i dizajnu prostora. Mi nudimo širok izbor gotovih dizajna gipsanih elemenata, ali takođe je moguće naručiti gipsane elemente po vašoj želji.

Ugradnja gipsanih elemenata može biti malo zahtevna, posebno ako nemate iskustva. U većini slučajeva, preporučuje se angažovanje profesionalnih instalatera koji imaju potrebno znanje i veštine za pravilnu ugradnju. Naš stručan tim će se pobrinuti za merenje, sečenje i postavljanje elemenata na pravilan način, osiguravajući sigurnost i dugotrajnost.

Održavanje gipsanih elemenata je relativno jednostavno. Redovno čistite površine od prašine i prljavštine koristeći meku četku ili krpu. Izbegavajte upotrebu oštrih hemijskih sredstava koja mogu oštetiti površinu. Ako primetite eventualna oštećenja, poput pukotina ili ogrebotina, preporučuje se popravka gipsanim malterom ili angažovanje stručnjaka za restauraciju.

Vreme potrebno za ugradnju gipsanih elemenata zavisi od obima projekta i složenosti dizajna. Manji projekti, poput postavljanja gipsanih lajsni, mogu se završiti za nekoliko sati ili dana. Veći projekti, koji uključuju kompleksnije elemente ili prostorije, mogu zahtevati nekoliko dana ili čak nedelja za potpunu instalaciju.